02 March 2009

Prva medalja u ovoj godini



Počela je sezona i za šabački rvački klub "Vitez". Na prvom Kupu Srbije za mladje pionire i kadete u Kanjiži pored 189 rvača iz 20 klubova takmičio se i 6 takmičara RK "Vitez".
Kod mladjih pionira Dejan Jevremović (98.) nije imao sreće protiv starijeg i iskusnijeg protivnika dok je Slavoljub Ručnov u svom prvom rvačkom nastupu osvojio 3. mesto.

U konkurenciji kadeta Petar Kostadinović (94.) do 69 kg, još uvek stariji pionir, je u prvoj borbi savladao protivnika iz Proletera ali gubi drugu od rvača iz Potisija. Takodje stariji pionir Aleksandar Isailović (94.) do 100 kg tuširao je protivnika iz Radničkog (Bg) ali u sledećem meču plaća danak neiskustvu i gubi. U istoj kategoriji Nemanja Alimpić (92.) je imao više uspeha, gde je izgubivši od pobednika kategorije dobio priliku da rve za treće mesto koju ne koristi i na kraju biva peti. Miloš Kovačević (93.) do 76 kg u prvom kolu gubi od kasnije finaliste, ali ispada u prvom kolu repasaža.
Za sve sem Kostadinovića, ovo je bio debitanski nastup na kome su u potpunosti ispunili očekivanja i stekli volju i motiv za dalje treniranje a već sledećeg vikenda nas očekuje Prvenstvo centralne Srbije u slobodnom stilu.
Svi zainteresovani za bavljenje rvanjem u Šapcu mogu nas posetiti u sali O.Š."Stojan Novaković" od ponedeljka do petka u terminu od 17 i 30 do 19 00 sati.