09 March 2015

Prvenstvo Centralne Srbije za seniore i I Kup Srbije za starije pionire 2014.

U subotu 07.03. u Šapcu je u organizaciji R. K. "Vitez" održano Prvenstvo Centralne Srbije za seniore u grčko-rimskom stilu. Nastupilo je oko šezdeset rvača iz 9 klubova.
Takmičari "Viteza" su ostvarili veliki uspeh osvojivši 4 medalje i to: do 71 kg Goran Stanimirović je izgubio finalnu borbu od Djordjevića iz beogradskog "Partizana" i osvojio srebrnu medalju, do 75 kg Vitomir Dokić je u napetoj i neizvesnoj finalnoj borbi poražen od Devčića iz beogradskog "Radničkog" i morao se je zadovoljiti srebrnom medaljom, do 98 kg Dragan Gladović je takodje posle dve pobede u finalu izgubio od Kneževića iz "Partizana" i do 85 kg Marko Panović je kroz repasaž došao do bronzane medalje. Goran Pajić do 66 kg i Aleksandar Milić do 75 kg su ovoga puta ostali bez medalja.
Sutradan u Subotici je održan I Kup Srbije za starije pionire na kome su Luka Mitrović do 60 kg i Ilija Petrović do 85 kg zauzeli 3. mesta i osvojili bronzane medalje.
Narednog vikenda takmičare "Viteza" očekuje II Kup Srbije za seniore u Zrenjaninu kao i I Kup Srbije za mladje pionire u Molu.