10 January 2017

Gostovanje Davora Štefaneka u Šapcu

Osvajač zlatne olimpijske medalje u rvanju Davor Štefanek, 05.01. je bio gost Šapca. Štefanek je potpisao ugovor kao promoter šabačke Kompanije “Sanigroup”, a potom je bio gost šabačkog RK “Vitez”, gde je razgovarao sa predsednikom Skupštine grada Šapca Nemanjom Pajićem i Markom Panovićem, direktorom kluba.
- Iskoristiću ovu priliku da se u ime R. K. „Vitez“, kao i u svoje ime, zahvalim svima vama koji ste danas ovde prisutni, a posebno našem zlatnom olimpijcu, ponosu srpskog rvanja i sporta uopšte, Davoru Štefaneku, koji je pored svojih privatnih i poslovnih obaveza iznašao vreme da nas danas poseti i pruži priliku budućim rvačim šampionima iz Šapca, da ga upoznaju i razgovaraju sa njim. Takođe, i predsedniku Skupštine Grada Šapca, gospodinu Nemanji Pajiću, koji je uvek bio podrška našem kolektivu, a naši članovi  to svojim rezultatima na domaćim i međunarodnim takmičenjima to uzvraćaju i opravdaju pruženo poverenje. Svima prisutnima čestitam Novu Godinu i Božićne praznike, i želim svako dobro u godinama koje nam dolaze. Hvala - prisutne je pozdravio Marko Panović.
-Veliko je zadovoljstvo što nam je olimpijski šampion danas u gostima. Šabac je grad sporta, što, između ostalih, potvrđuju i članovi ovog kluba svojim uspesima. Šabac je i grad povoljnog poslovnog okruženja u kom rade uspešne i odgovorne kompanije kao što je “Sani group”. Iskreno verujem da će i ovaj susret sa osvajačem olimpijske medalje biti inspiracija i motiv za neke buduće šampione iz našeg grada – rekao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca. Članovi Rvačkog kluba sa oduševljenjem su dočekali olimpijskog šampiona, kom su demonstrirali svoju veštinu. 
- Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas u Šapcu. Sjajni su ovi mladi rvači i verujem da će baš neko od njih biti budući šampion – rekao je Štefanek. Šabački rvači “odmerili” su snage sa svojim gostom, želeći da demonstriraju spretnost i snagu, a među domaćinima posebno spreman za veliki izazov bio je mladi Uglješa Gajić, dvostruki prvak države, za kog je, posle okršaja na strunjači, Štefanek rekao: “jak vam ovaj mali”. U dobrom raspoloženju, sa mnogo osmeha proteklo je pravo prijateljsko druženje koje za cilj ima promociju pravih vrednosti koje mladima treba da budu uzor.















Tekst i foto: © FB profil Nemanja Pajić
Foto: © D. Dimitrijević





Foto: © mačvainfo.rs