15 October 2024

Prvenstvo Srbije za seniore u slobodnom stilu, Kanjiža 2024.

U subotu 12. oktobra je u Vojvođanskoj rvačkoj akademiji u Kanjiži održano državno prvenstvu za seniore u slobodnom stilu.
Medalje srebrnog sjaja u Šabac su doneli Uglješa Gajić i Marko Savić. Uglješa je nastupao u kategoriji do 70 kg gde je posle dve pobede i jednog poraza u grupi, izborio plasman u polufinale i borbu protiv Milutinovića iz valjevske "Mladosti" koju pobeđuje, da bi u finalu izgubio od Poča iz "Herkulesa".
Marko se takmičio u kategoriji do 125 kg i nakon pobeda u četvrtfinalu i polufinalu, izgubio finalnu borbu od Kopunovića iz "Spartaka".
U konkurenciji 22 kluba, "Vitez" je zauzeo osmo mesto.




Prvenstvo Balkana U15, U17 i U20, S. Makedonija 2024.

U periodu od 02. do 06. oktobra, Skoplje je bilo domaćin prvenstva Balkana za uzrast starijih pionira, kadeta i juniora. U konkurenciji boraca iz 11 zemalja, u reprezentativnom trikou nastupalo je dvoje Šapčana, kadetkinja Ivana Gajić i pionir Arijan Alija.
Arijan je u kategoriji do 75 kg nakon pobeda u grupi nad predstavnicima Grčke, Bugarske i Moldavije, u polufinalu savladao još jednog borca iz Bugarske da bi u finalu pobedio drugog Grka. Nakon prošlogodišnje bronze, zlatom je završio takmičenje u uzrastu pionira, neizgubivši nijedan bod.
Ivana se takmičila do 53 kg, i sa dve pobede i jednim porazom osvojila bronzu, nastavivši niz osvajanja medalja na balkanskim prvenstvima.





04 October 2024

Prvenstvo Srbije za seniore, Sombor 2024.

Prvenstvo Srbije za seniore, održano je danas u Somboru u odličnoj organizaciji domaćeg "Radničkog". Boje "Viteza" su branili Uglješa Gajić do 72 kg i Iiija Petrović do 97 kg. Gajić je nakon vođstva od 6:0, izgubio od Gavrilovića iz beogradskog "Partizana". Ilija Petrović je ostvario pobede u 1/8 i 1/4 finalu, da bi nakon poraza od Molnara iz "Potisja" u 1/2 finalu, pobedio u borbi za bronzanu medalju Dragića iz "Crvena zvezde".






Prvenstvo Srbije za kadete U17 u slobodnom stilu, Sombor 2024.

U subotu 07. septembra, na državnom prvenstvu u slobodnom stilu za kadete do 17 godina održanom u Somboru, Ivana Gajić je odbranila titulu prvakinje Srbije, Matija Đurić je bio drugi a Arijan Alija se vratio sa bronzanom medaljom.






50. MT "Prijateljstvo", Slovačka 2024.

U subotu 14. septembra, rvači "Viteza" su se takmičili u slobodnom stilu na Prvenstvu Srbije u Kanjiži za pionire do 15 godina, kao i na 50. međunarodnom turniru "Prijateljstvo" u slovačkom gradu Prievidzi.
Pre tačno 10 godina, uspostavljena je saradnja sa RK "Banik" iz Prievidze pa su i ove godine, na jubilarnom 50. turniru bili odlični domaćini i ugostili oko 400 boraca iz 8 zemalja. 
Šabac su predstavljali pionir Petar Gavrić do 57 kg koji je nakon 3 pobede izgubio finalnu borbu od predstavnika Češke, kao i junior Vladimir Pliev do 74 kg koje je ostvario 4 pobede do finala, koje gubi od domaćeg takmičara.



Prvenstvo Srbije za pionire U15 u slobodnom stilu, Kanjiža 2024.

U subotu 14. septembra, rvači "Viteza" su se takmičili u slobodnom stilu na Prvenstvu Srbije u Kanjiži za pionire do 15 godina, kao i na 50. međunarodnom turniru "Prijateljstvo" u slovačkom gradu Prievidzi.
Iz Kanjiže se kao prvak Srbije vratio Arijan Alija do 75 kg nadmoćno pobedivši sve svoje protivnike, Kosta Marjanović do 68 kg je izgubio finalnu borbu dok je Matija Đurić do 48 kg bio treći. Viktor Gajić i Marko Matić nisu došli do borbi za medalje.




Kamp RSCS na Kopaoniku 2024.

Po prvi put, na najvišem nivou, RSCS je organizovao na Kopaoniku međunarodni kamp za dečake uzrasta od 13 do 17 godina. Od 19. do 25.08. oko 80 dečaka iz 7 zemalja, pod vođstvom dokazanih trenera, sticalo je nova rvačka znanja. "Vitez" su predstavljali Arijan Alija, Kosta Marjanović, Matija Đurić i Petar Gavrić.






Prvenstvo Sveta za kadete U17, Jordan 2024.

Od 19. do 25.08. Aman u Jordanu je bio domaćin svetskog prvenstva za kadete do 17 godina. Ivana Gajić je nastupala u kategoriji do 53 kg, i zaustavljena je u prvom kolu od predstavnice Estonije.



MT "President cup", Beograd 2024.

Rvački klub "Crvena zvezda" iz Beograda, organizovao je 31.07. po 11. put međunarodni turnir "President cup" u rvanju za žene, a na kome je učestvovala 81 rvačica iz 18 klubova koji su došli iz 6 zemalja.Naša Ivana Gajić je ostvarila po četiri pobede u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji, i osvojila dve zlatne medalje, takođe je proglašena i najboljom kadetkinjom turnira.



I svetski festival tradicionalnih stilova rvanja, S. Makedonija 2024.

Proteklog vikenda (19.-21.07.) članovi RK "Vitez" bili su učesnici I svetskog festivala tradicionalnih stilova rvanja koje je održano u Skoplju, u organizaciji Federacije za tradicionalno rvanje Severne Makedonije. Sadržajni vikend započeo je konferencijom na Internacionalnom balkanskom univerzitetu, sa temom "Prenošenje tradicionalnog rvanja kao kulturnog nasleđa: Izazovi i perspektive" na kojoj su uzeli učešće Gij Žoen iz Francuske, potpredsednik Evropske asocijacije za tradicionalne igre i sportove, dr Stefan Krist iz Austrije, predavač na Univerzitetu u Beču, prof. dr Kazimir Valuh iz Poljske, predsednik Instituta za razvoj sporta i obrazovanja, predstavnik domaćina Afed Jašari, državni sekretar Ministarstva kulture kao i Marko Panović, predstavnik Srbije i RK "Vitez". U subotu je na gradskom trgu održana praktična prezentacija šest evropskih tradicionalnih stilova i organizacija, pa su prisutni mogli da vide pale iz Grčke, kureš iz Rumunije, sistrumpu sa Sardinije u Italiji, narodno borenje iz Bugarske, rvanje u koštac iz Srbije, guren iz Francuske i predstavljanje pelivanskog borenja domaćina iz Severne Makedonije. U nedelju je pored prepodnevnog seminara učesnika festivala, održana glavna manifestacija, turnir u pelivanskom rvanju u selu Studeničani gde je nekoliko hiljada poštovalaca ovog tradicionalnog rvanja sa velikom pažnom posmatralo i uživalo u borbama koje su se održavale u pet kategorija, koje su gradirale oko 150 boraca po iskustvu. U ovom stilu rvanja oprobali su se i predstavnici Šapca i Srbije Nikola Lukić, Nemanja Gligorić, Arijan Alija i Aleksandar Savić, pod vođstvom trenera Ace Stanojevića. Nakon sumiranja utisaka i zajedničkog zaključka da su sjajni organizatori opravdali očekivanja, dogovoreni su slični festivali za narednu godinu u Rumuniji i Bugarskoj, a Šapčani su pozvani da učestvuju na takmičenjima u Francuskoj i Italiji.










Kamp u Karatašu 2024.

U periodu od 09. do 19.07. RSS je održao kamp perspektivnih rvača uzrasta 15 godina a koji je održan u sportskom kampu Zavoda za sport i medicinu sporta RS "Karataš". Jedan od učesnika priprema bio je i Arijan Alija.



Prvenstvo Evrope za kadete U17, Novi Sad 2024.

Na Prvenstvu Evrope za kadete, koje se održava u periodu od 24. do 30. juna u Novom Sadu, u četvrtak 27.06. je nastupila naša Ivana Gajić u kategoriji do 53 kg. Protivnica u 1/8 finala joj je bila predstavnica Moldavije, od koje je izgubila a obzirom da Moldavka nije izborila finale, Ivana je završila takmičenje.




Foto: ©United World Wrestling

Prvenstvo Srbije za juniore U20, Zrenjanin 2024.

U nedelju 26. maja, u organizaciji RK "Proleter" iz Zrenjanina takmičili su se najbolji juniori u državi. Nemanja Gligorić je u kategoriji do 77 kg savladao trojicu protivnika, poklekavši u finalu pred reprezentativcem Jakovljevićem iz RK "Kragujevac".



MT "Svetski festival rvanja", Hrvatska 2024.

Hrvatski Poreč, prepoznatljiv na svetskoj rvačkoj mapi kao odličan domaćin međunarodnih takmičenja i reprezentativnih kampova, bio je ovoga vikenda domaćin "Svetskog festivala rvanja". Ivana Gajić je ponovila prošlogodišnji rezultat, i ponovo bila prva, savladavši predstavnice Mađarske, Hrvatske i Nemačke. Pokazala je da se od nje na Evropskom prvenstvu za kadetkinje koje se održava u Novom Sadu krajem juna, mogu očekivati najviši dometi.



Prvenstvo Evrope za pionire U15, Grčka 2024.

U periodu od 15. do 18. maja, u Grčkoj, gradu Lutraki, je održano Evropsko prvenstvo za pionire na kome je učestvovao naš Arijan Alija. Nakon pobede u prvom kolu nad predstavnikom Italije, gubi od reprezentativaca Rusije i Litvanije, i zauzima 8. mesto.




Prvenstvo centralne Srbije u rvanju slobodnim stilom za uzraste pionira do 13 godina, kadeta i seniore, Leskovac 2024.

U nedelju 12. maja, RK " Akademik 016" iz Leskovca je odlično organizovao Prvenstvo centralne Srbije u rvanju slobodnim stilom za uzraste pionira do 13 godina, kadeta i seniora.Šabački borci su se vratili sa 7 medalja i peharima za osvojena ekipna druga mesta u uzrastima pionira i kadeta.
Zlatne medalje su osvojili Mihailo Gajić, Matija Đurić, Lazar Radin i Pavle Đunisić, srebrnu Kosta Marjanović i bronzane Filip Vujadinović i Dušan Lukić.
U utorak 14. maja put grčkog grada Lutraki kreće Arijan Alija, član reprezentacije Srbije na Prvenstvu Evrope za pionire do 15 godina.



Prvenstvo Srbije za pionire U13 i kadete U17, Subotica 2024.

Subota 20. aprila je bila rezervisana za Prvenstvo Srbije u grčko-rimskom stilu za uzrast pionira do 13 godina i kadeta do 17. U odličnoj organizaciji RK "Spartak" takmičilo se 203 borca iz 26 klubova.U konkurenciji pionira šabački borci su osvojili dve medalje, Lazar Radin do 70 kg i Pavle Đunisić do 80 kg su osvojili bronzane medalje dok je Georgij Damnjanović do 37 kg izgubio borbu za treće mesto.
Kod kadeta Arijan Alija do 80 kg je posle osvajanja titule u uzrastu starijih pionira, postao i kadetski prvak nakon odlične 4 borbe, savladavši starije i iskusnije rvače. Matija Đurić do 45 kg je bio drugi dok su Kosta Marjanović i Teodor Petrović do 65 kg bili nadomak medalja, izgubivši borbe za bronze.
U nedelju 21. aprila Vojvođanska rvačka akademija je ugostila superligaše, gde su odrvana tri poslednja kola prvog dela sezone. "Vitez" je u 3. kolu izgubio od beogradskog "Radničkog" rezultatom 2:6, a pobede su ostvarili Gajić Uglješa i Todosijević Stefan. U 4. kolu je savladana "Senta" rezultatom 5:3 a od svojih protivnika su bili bolji Tolić Milan, Uglješa Gajić, Gligorić Nemanja, Todosijević Stefan i Petrović Ilija. U 5. kolu "Vitez" je rvao nerešeno 4:4 sa domaćim "Potisjem" pobedama Gligorić Nemanje, Todosijević Stefana, Savić Marka i Petrović Ilije.



03 October 2024

Vikend na tri koloseka, SLS, Kup Srbije za pionire U11 i Prvenstvo Srbije za pionire U15

Proteklog vikenda, boje "Viteza" su branili seniori na prvom turniru Super lige Srbije u Novom Sadu, kao i najmlađi članovi na Kupu Srbije za pionire do 11 godina i Prvenstvu Srbije za pionire do 15 godina u Beogradu.Seniori su se sastali u I kolu sa somborskim "Sokolom" i izgubili rezultatom 8:0, dok su u II kolu savladani od domaće "Vojvodine" 5:3. U kategoriji do 60 kg nastupao je Milan Tolić, do 67 kg Miloš Alfirović, do 72 kg Momčilo Gajić, do 77 kg Nemanja Gligorić, do 82 kg Stefan Todosijević, do 87 kg Uroš Madžarević, do 97 kg Marko Savić i do 130 kg Ilija Petrović.
U nedelju je RK "Voždovac" bio domaćin prvog ovogodišnjeg državnog prvenstva. U konkurenciji 131 borca iz 28 klubova, "Vitezovi" su zauzeli peto mesto i osvojili 5 medalja.
Prvak Srbije u kategoriji do 75 kg postao je Arijan Alija, Aleksandar Damnjanović do 100 kg je izgubio finalnu borbu i osvojio srebro, dok su Petar Gavrić do 57 kg, Mihailo Gajić i Kosta Marjanović do 62 kg osvojili bronzane medalje.
Na istom mestu je održan i Kup Srbije za pionire do 11 godina, gde je Bogdan Savić do 31 kg osvojio srebrnu medalju a Matija Krstić do 41 kg bio treći.



MT "Dijamant kup", Mađarska 2024.

Na tradicionalnom turniru "Dijamant kup" koji je održan u mađarskom gradu Dorogu, kao deo reprezentacije Srbije uzrasta do 15 godina, nastupila su dvojica rvača "Viteza". Petar Gavrić se takmičio u kategoriji do 57 kg i u prvom kolu gubi od predstavnika Hrvatske, kasnijeg finaliste, čime omogućuje Petru borbe u repasažu. Nakon pobede u prvom kolu repasaža Gavrić gubi u narednom kolu i ostaje bez medalje.
Arijan Alija do 75 kg ostvaruje dve pobede koje ga vode u finale sa predstavnikom Litvanije, koji odnosi pobedu te Arijan osvaja srebrnu medalju.
U ekipnom plasmanu Srbija je zauzela drugo mesto iza prvoplasirane Poljske a ispred Litvanije.




Kup Mađarske za devojke U17, 2024.

Na Kupu Mađarske za devojke do 17 godina, održanom proteklog vikenda, Ivana Gajić je nakon tri pobede izgubila finalnu borbu i zauzela drugo mesto. Ivana se trenutno nalazi na reprezentativnim pripremama na Divčibarama, gde su pored naših reprezentativki prisutne i devojke iz Hrvatske i Rumunije.



Prvenstvo centralne Srbije za uzraste U15 i U17, Kragujevac 2024.

U nedelju 17. marta u Kragujevcu je održano Prvenstvo centralne Srbije za uzraste U15 i U17. Nastupilo je oko 100 boraca iz 11 klubova.
U konkurenciji pionira do 15 godina "Vitez" je zauzeo ekipno prvo mesto.
Zlatne medalje su osvojili junior Nemanja Gligorić, pioniri Arijan Alija, Petar Gavrić, Matija Đurić, Kosta Marjanović, Aleksandar Damnjanović i Dušan Lukić, srebro Veljko Ilić a bronze junior Miloš Alfirović i pionir Teodor Petrović.
Takmičili su se i borci do 11 godina, gde su prva mesta zauzeli Bogdan Savić, Georgij Damnjanović i Pavle Jovanović dok je Matija Krstić bio drugi.




XVIII memorijalni turniru „Refik Memišević – Brale“, Subotica 2024.

Na XVIII memorijalnom turniru „Refik Memišević – Brale“ održanom 16. marta u Subotici, u odličnoj organizaciji RK „Spartak“, nastupilo je 120 rvača iz 14 država.Kod kadeta, Srbiju je u kategoriji do 80 kg predstavljao naš Arijan Alija, jos uvek pionir, koji je izgubio borbu od predstavnika Bugarske rezultatom 6:10. U konkurenciji kadetkinja naša Ivana Gajić je ostvarila tri pobede i osvojila zlatnu medalju, te je proglašena i za najuspešniju rvačicu turnira.



Prvenstvo centralne Srbije za uzraste U13, U17 i seniore, Valjevo 2024.

Na Prvenstvu centralne Srbije za uzraste U13, U17 i seniore, održanom 09. marta u odličnoj organizaciji RK "Mladost" iz Valjeva, nastupilo je 138 boraca iz 11 klubova. Takmičari "Viteza" su se vratili sa 13 medalja i 3 ekipno pehara.Zlatne medalje su osvojili Ivana Gajić, ujedno i najbolja takmičarka turnira, Nemanja Gligorić, Matija Đurić i Georgij Damnjanović, a srebra Nikola Lukić, Kosta Marjanović, Mihailo Gajić, Danilo Bursać, Bogdan Savić i Pavle Jovanović, dok su bronze zavredneli Arijan Alija, Veljko Ilić i Matija Krstić.
Narednog vikenda Ivanu i Arijana očekuje nastup za kadetsku reprezentaciju Srbije na UWW turniru "Refik Memišević Brale" u Subotici kao regionalno prvenstvo za pionire do 15 godina i juniore u Kragujevcu.



Poseta Vojnog akademiji, Beograd 2024.

Članovi "Viteza" bili su deo delegacije Sportskog saveza Šapca koja je 05. marta posetila Vojnu akademiju u Beogradu.Više na https://www.va.mod.gov.rs/cir/1275/poseta-sportista-iz-sapca-vojnoj-akademiji-1275









Kup Srbije u grčko-rimskom stilu i rvanju za žene za uzraste pionira do 13 godina i kadeta do 17 godina, Beograd 2024.

U subotu 02. marta RK "Radnički" iz Beograda je bio domaćin Kupa Srbije u grčko-rimskom stilu i rvanju za žene za uzraste pionira do 13 godina i kadeta do 17 godina."Vitez" je konkurenciji 25 kadetskih ekipa iz Srbije, zauzeo je 8. mesto.
Ivana Gajić se takmičila u kategoriji do 53 kg i nakon 3 sigurne pobede osvojila je zlatnu medalju.
Arijan Alija do 80 kg je do finala ostvario 3 pobede da bi izgubio finalnu borbu od Stokića iz beogradskog "Radničkog" i osvojio srebrnu medalju. Kosta Marjanović je do 60 kg osvojio bronzu, gde je posle početne 2 pobede, izgubio u polufinalu od Aleksića iz kragujevačkog "Radničkog" da bi u borbi za bronzu savladao Rančića iz beogradskog "Pobednika". Matija Đurić do 45 kg je nakon dva poraza i jedne pobede osvojio bronzanu medalju.
Dušan Lukić, Viktor Gajić i Mihailo Gajić, kao i pioniri do 13 godina Danilo Bursać, Matija Krstić i Georgij Damnjanović, se nisu domogli borbi za medalje.






UWW turnir "Croatia open", Hrvatska 2024.

Na tradicionalnom "Croatia open"-u koji je juče održan u Zagrebu, za kadetsku reprezentaciju Srbije su nastupali i naši Ivana Gajić i Arijan Alija. Ivana je osvojila srebrnu medalju dok se Arijan okitio bronzom.







Kup Srbije za pionire U15, Subotica 2024.

U subotu 17.02. subotički "Spartak" je bio odličan organizator Kupa Srbije za pionire do 15 godina u grčko-rimskom stilu. U konkurenciji 24 kluba, "Vitez" je sa osvojenih 6 medalja zauzeo ekipno drugo mesto, iza somborskog "Sokola" a ispred "Potisja" iz Kanjiže.Zlatne medalje su zavredneli Petar Gavrić do 57 kg i Arijan Alija do 75 kg dok je Kosta Marjanović izgubio finalnu borbu kategorije do 62 kg. Bronze su osvojili Matija Đurić do 44 kg, Mihailo Gajić do 62 kg i Aleksandar Damnjanović do 100 kg.


Seminar RSS, Zrenjanin 2024.

U subotu 03. februara u Zrenjaninu je održan godišnji seminar RSS uz prisustvo preko 150 rvačkih radnika. Ovom prilikom RSS je proglasio najbolje u 2023. godini a naša Ivana Gajić je bila najbolja pionirka do 15 godina. Održane su i izborne skupštine RSCS kao i Udruženja rvačkih sudija Srbije, gde je naš Rade Savić izabran u Upravni odbor RSCS a Marko Panović je postao predsednik URSS.






MT "Božićni turnir", Hrvatska 2023.

Na tradicionalnom "Božićnom turniru" održanom 16. decembra u Zagrebu, naš Arijan Alija je branio boje pionirske reprezentacije Srbije.U kategoriji do 75 kilograma je u četiri borbe savladao svoje protivnike iz Srbije, Hrvatske i Grčke, i osvojio zlatnu medalju. Time je stavio tačku na veoma uspešnu takmičarsku godinu, u kojoj je osvojio titule prvaka države u grčko-rimskom i slobodnom stilu, kao i bronzu na prvenstvu Balkana.



XV MT "Pobednik", Padinska skela 2023.

U odličnoj organizaciji RK "Pobednik" iz Borče, održan je XV međunarodni turnir u slobodnom stilu i rvanju za žene. U uzrastu dečaka do 15 godina, Arijan Alija je u kategoriji do 75 kg zauzeo prvo mesto, dok je Kosta Marjanović do 62 kg osvojio bronzanu medalju. Kod devojčica do 15 godina, Ivana Gajić je svoje poslednje takmičenje u ovom uzrastu završila osvajanjem prvog mesta. Matija Krstić je ovoga puta ostao bez medalje.Bilo je ovo poslednje domaće takmiče u ovoj godini a narednog vikenda Arijan Alijan će kao član pionirske reprezentacije Srbije, nastupati na "Božićnom" turniru u Zagrebu.



UWW trenerski kurs, Divčibare 2023.

U periodu od 12.11. do 17.11. u hotelu "Crni vrh" na Divčibarama se održava UWW trenerski kurs na kome učestvuje 40 trenera iz Srbije, a medju njima i naši treneri Jovica Mihailović i Ivan Gladović.



Play out SLS, Novi Sad 2023.

04. novembra je u Novom Sadu održan turnir za opstanak u Super ligi Srbije. Borci "Viteza" ostvarili su pobedu protiv "Radničkog" iz Kragujevca rezultatom 5:2, rvali nerešeno 4:4 sa somborskim "Sokolom" i izgubili 2:6 od domaće "Vojvodine", čime su obezbedili učešće u najvišem rangu ligaškog takmičenja i u 2024. godini.



MT "Ferenc Čaba", Kanjiža 2023.

Na tradicionalnom memorijalnom turniru "Ferenc Čaba" u Kanjiži, okupilo se 414 takmičara iz 14 zemalja. RK "Vitez" je predstavljalo 8 takmičara a medaljama su se okitili, Ivana Gajić zlatom kod starijih pionirki, Arijan Alija bronzom kod starijih pionira i Bogdan Savić bronzom u konkurenciji mlađih pionira.



Internacionalnog festivala univerzitetskih sportova, Rusija 2023.

Ruski grad Ekatarinburg je u avgustu bio domaćin Internacionalnog festivala univerzitetskih sportova. Za reprezentaciju Srbije je učestvovao i naš Uglješa Gajić, student medicine na Novosadskom univerzitetu. Protiv predstavnika Rusije i Kazahstana je zabeležio dva poraza.



49. MT "Prijateljstvo", Slovačka 2023.

Na 49. Međunarodnom turniru "Prijateljstvo" u slovačkom gradu Prievidza, u konkurenciji rvača iz sedam zemalja, "vitezovi"su osvojili 4 medalje. U uzrastu pionira do 15 godina, Arijan Alija do 75 kg je osvojio zlatnu medalju, Kosta Marjanović do 58 kg srebro dok je Petar Gavrić do 52 kg bio treći. Junior Nikola Eps do 92 kg je osvojio bronzanu medalju.



Kamp Kopaonik 2023.

U periodu od 15. do 25.08. na Kopaoniku u organizaciji RSCS @central.serbia.wrestling organizovan je trenažni kamp na kome su učestvovali naši perspektivni takmičari Dušan Lukić, Kosta Marjanović, Matija Đurić i Mihailo Gajić.



Evropsko prvenstvo za pionire U15, Mađarska 2023.

Naredne nedelje nas očekuje Evropsko prvenstvo za uzrast pionira do 15 godina, a domaćin je mađarski grad Kapošvar. U sastavu reprezentacije Srbije se nalaze naši Ivana Gajić, Arijan Alija i sudija Aleksandar Milić.



01 October 2024

MT "Herakle kup", Rumunija 2023.

Na "Herakle Kupu", održanom 22.06. u Rumuniji, za reprezentaciju Srbije su učestvovali naši Matija Đurić, Petar Gavrić i Arijan Alija. Arijan je u kategoriji do 75 kg osvojio bronzanu medalju.